Telesales Talent Maastricht

Omschrijving

Telesales Talent Maastricht

 

De vraag naar Telesales talenten neemt sterk toe. Als jij de vaardigheden hebt om professioneel mensen en bedrijven te helpen met oplossingen, dan ben je goud waard!

Maar hoe ontwikkel je je vaardigheden?

 

Als Telesales Talent profiteer je van onze jaren lange ervaring door middel van een trainings- en opleidingsprogramma. We zoeken voor deze vacature commercieel talenten. Mensen die het leuk vinden om te scoren.

 

Op een enthousiaste manier ga je met Sales aan de slag en adviseer je om een besparing te realiseren op energiegebied, krantenabonnementen en in zakelijke trajecten. 

 

Je begint uiteraard met een verkooptraining, producttraining en een gespreksstrategie, waarna jij onder goede begeleiding gaat starten.


 

De werktijden kun je zelf samenstellen. Het gaat om 20 tot 40 uur per week, afhankelijk van de mogelijkheden die je hebt. Kortom, een ideale baan waarin jij je eigen werktijden kan bepalen in de ochtend, middag, avond of weekend

 

Over BSG

BSG behoort tot een van de meest vooraanstaande contactcenters in Nederland. Met 7 vestigingen in 850 medewerkers werk je in een professioneel bedrijf met diverse doorgroeimogelijkheden. Zo maak je bij succes kans om bij een van onze klanten in dienst te treden!

 

Ons aanbod Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden in een prettige en informele werksfeer.

Concreet bieden wij:

- Prettige werksfeer met leuke collega’s

- Ervaring opdoen in meerdere branches

- Marktconform salaris & interessante bonusregeling

- Reiskostenvergoeding

- Trainingen

- Doorgroeimogelijkheden: bij succes maakt je kans om bij een van onze klanten in dienst te treden in interessante functies met goede verdienmogelijkheden.

 

Arbeidsvoorwaarden: - een marktconform basissalaris van € 9,95 (22-jarige incl. vakantiegeld excl. vakantiedagen). - een lucratief bonussysteem (Een goede verkoper verdient € 500,- aan bonus per maand) - reiskostenvergoeding - flexibele werktijden - keuze om parttime of fulltime te werken - een uitgebreide product- en verkooptraining voor aanvang van de werkzaamheden.

 

Salaris inclusief bonus: € 1.750 tot € 2.250 per maand Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Laat dan je gegevens achter. Je wordt dan gebeld om je nader te informeren over het werk en de sollicitatieprocedure.

Vereisten

Communicatief vaardig met commercieel inzicht;

Je bent flexibel en beschikbaar tussen de 16 tot maximaal 40 uur per week;

Je beschikt over goede computervaardigheden;

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift; Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, resultaat- en klantgericht en je kunt goed luisteren