Telefonische verkoopmedewerker BSG Curaçao

Omschrijving

         Heb jij de droom om het regenachtige Nederland een tijdje of permanent vaarwel te zeggen!

 


                        Bij BSG Contact op Curaçao kun je direct aan de slag!

 

BSG Curacao zoekt verkooptalenten voor de vestiging in Willemstad. Je wordt ingezet op verschillende commerciële projecten zowel B2C en B2B.

Wij zijn namelijk op zoek naar mensen voor ons Klant Contact center die we kunnen opleiden en begeleiden tot een vast kracht op onze Inside Sales Afdeling.

Ervaring is niet nodig (wel een pre). De werktijden van 24-40 uren per week kun je zelf inplannen. Op een enthousiaste manier ga je met Sales aan de slag en adviseer je om een besparing te maken voor diversen producten.


Eerst enkele maanden ingewerkt worden in onze vestigingen in Almere, Utrecht of Arnhem en dan tijdelijk of permanent werken als verkoopmedewerker in Willemstad Curacao?


                        BSG maakt het mogelijk 


 

                               

                                                          

Bijna iedereen met commerciële vaardigheden kan wel bij BSG terecht. Het werk is erg geschikt als je voor zes maanden van het eiland wilt genieten. In de middag en avond lekker chillen, terwijl je in de ochtenden in het luxe callcenter geld aan het verdienen bent. Maar ook als je je permanent op het eiland wilt vestigen en dus op zoek bent naar een vaste baan voor (minimaal) 24 uur per week is werken bij BSG een mooie optie.    Er iemand van BSG beschikbaar die je advies en tips kan geven met alle rompslomp rond vergunningen, verblijf en vervoer.

 

Solliciteren Je kunt voor de functie solliciteren bij een van onze vestigingen in Almere, Utrecht of Arnhem.  Als je wordt aangenomen en door de proeftijd bent gekomen kun je verzoeken om voor een 6 maanden plaatsing op Curaçao in aanmerking te komen. Meer informatie kun je aanvragen bij onze centrale recruitment afdeling op 036-751 7060.

 

Onze organisatie BSG Contact staat al meer dan 50 jaar bekend als marktleider in het faciliteren van commercieel klantcontact voor de toonaangevende organisaties binnen de Benelux. Vanuit onze vestigingen in Almere, Utrecht, Arnhem, Maastricht, Antwerpen en Gent zetten dagelijks meer dan 800 commerciële medewerkers zich in voor diverse uitdagende commerciële projecten. Door een onderscheidende propositie en het constant aanbieden van hoogwaardige commerciële training aan onze commerciële medewerkers, kan BSG Contact continue hoge kwaliteit bieden aan haar relaties en bieden we voor onze commerciële medewerkers een inspirerende omgeving waarin persoonlijk ontwikkeling centraal staat


Ons aanbod

 

-Wij bieden je graag goede arbeidsvoorwaarden in een prettige en informele werksfeer.

- Prettige werksfeer met leuke collega’s

- Ervaring opdoen in meerdere branches

- Marktconform salaris & interessante en hoge bonusregeling

- Training en coaching

 Vereisten

 

Vereisten:

 

- Je bent een enthousiaste persoonlijkheid resultaat gericht en klantgericht.

-Communicatief vaardig met commercieel inzicht.

-Je beschikt over goede computervaardigheden.

-Je bent beschikbaar tussen de 24 tot 38 uur per week.

-Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift