Telefonische Commerciële ‘Duizendpoot’ op Curacao

Omschrijving

Gezocht: Telefonische Commerciële ‘Duizendpoot’  met juridische affiniteit en kennis van de Duitse en/of Engelse taal - B2B 

Voor één van onze opdrachtgevers gespecialiseerd in softwaretools voor juridische en fiscale professionals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde commercieel denkende medewerker met HBO werk- en denkniveau, juridische affiniteit en een uitstekende kennis van de Duitse en/of Engelse taal. 


Wie zoeken we?

Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig en een topper op het gebied van (telefonische) verkoop. Je spreekt naast Nederlands ook vloeiend Duits en/of Engels. Je bent in staat zelfstandig te werken maar bent wel onderdeel van het team. Verder kan je zeggen dat je HBO werk- en denkniveau hebt en dat je enige fiscale of juridische basiskennis hebt.

 

Wat houdt het werk in?

Vanuit ons kantoor op Curaçao benader je bedrijven in Europa telefonisch om afspraken te maken voor de accountmanager. Dit is met name voor de Duitstalige markt.

Je inventariseert, adviseert en/of informeert de klant over de verschillende producten en mogelijkheden die het beste bij hem aansluiten. Daarnaast verwerk je alle informatie uit de gesprekken.

Het betreft een parttime functie, met de mogelijkheid om uit te breiden naar fulltime.

 

Wat bieden we jou?

Natuurlijk bieden wij je een marktconform uurloon met eventueel een project toeslag per uur op basis van je talenkennis en 16 vakantiedagen op jaarbasis bij fulltime werken.

Maar we bieden je meer.

  • Een goed team met enthousiaste collega’s
  • Trainingen om je skills te verbeteren
  • De mogelijkheid om bonussen te verdienen
  • De mogelijkheid om zelf je maandplanning te maken 

Vereisten

Ben je 24 jaar of ouder en heb je HBO werk- en denkniveau, is jouw Duits en/of Engels uitstekend, zowel in woord als geschrift? Is je beschikbaarheid minimaal 15 uur per week en ben je daarnaast ook nog gedreven om doelstellingen te behalen?  

 

Reageer dan snel door hier te solliciteren of een mail te sturen met je complete CV naar backofficeBSGC@bsgcontact.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Plaisier op +5999 433 8910 of een Whatsapp bericht te sturen naar +5999 523 3225