Telefonisch Verkoper Curacao

Omschrijving

Laat jij je niet makkelijk uit het veld slaan? Heb jij een vlotte babbel? Wil jij naast je salaris extra bonussen verdienen? Geef jij je ieder gesprek weer voor de volle 100% en betekent een ‘nee’ voor jou niet het einde maar juist het begin van een gesprek? Dan ben jij wellicht één van onze nieuwe collega’s, want wij gaan ons commerciële team in Willemstad Curaçao uitbreiden.

 

Wat houdt het werk in?

Voor een project van één van onze opdrachtgevers in de energiemarkt, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s met een enorme salesdrive.

Je benadert consumenten telefonisch om ze te adviseren, te helpen bij een keuze en de diverse energieproducten door middel van een goed aanbod te verkopen. Je werkt zelfstandig maar bent onderdeel van een team van verkopers.

 

Wie zoeken we?

Telemarketeers die gewend zijn aan het werken met een target en hier niet voor terugschrikken, maar juist enthousiast van worden. Collega’s die hun salesspirit weten te combineren met een grote mate van respect voor de klant en de geldende wetgeving. En die niet alleen blij worden van hun eigen succes maar ook collega’s enthousiasmeren om beter te presteren.


Wat bieden we jou?

Natuurlijk krijg je een marktconform salaris met 16 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), maar we bieden je meer.

  • Een goed team met enthousiaste collega’s
  • Trainingen om je sales skills nog verder te verbeteren
  • De mogelijkheid om bonussen te verdienen
  • Je mag zelf bepalen op welke dagen je werkt

Solliciteer vandaag nog en je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.  

Vereisten

Ben je 21 jaar of ouder en minimaal 16 uur per week beschikbaar? Heb je een MBO opleiding afgerond en is jouw Nederlands en Engels uitstekend, zowel in woord als geschrift? Ben je daarnaast gedreven om doelstellingen te behalen?  


Is jouw antwoord op elke vraag "JA", dan ben jij wellicht degene die wij zoeken.  

Heb je ook nog kennis van de energiemarkt dan heb je zelfs een streepje voor.