Telefonisch Verkoper

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de regio Almere? Wij gaan ons team verder uitbreiden en zijn op zoek naar gedreven collega’s.

Laat jij je niet makkelijk uit het veld slaan en wil je naast je salaris extra bonussen verdienen? Heb jij ervaring met telefonische verkoop of wil je graag ervaring opdoen in klantcontact? Kun jij snel schakelen en heb je een commerciële instelling? Lees dan snel verder en kom werken bij BSG. 

 

Wat houdt het werk in?

We werken voor verschillende opdrachtgevers in de energiemarkt, dagbladen, telecom en financiële sector. Je benadert consumenten telefonisch om ze te adviseren over besparingsmogelijkheden en ze te informeren over de verschillende producten. Je vertaalt de klantbehoefte naar een persoonlijk aanbod en verwerkt de order in de digitale omgeving.  

 

Wat krijg jij van ons?

  • Een goed salaris*
  • Een minimale urengarantie van 24 uur
  • Reiskostenvergoeding indien je > 10 km van kantoor woont.
  • Een team met enthousiaste collega’s
  • Flexibiliteit; je mag zelf bepalen op welke dagen je werkt
  • Training en begeleiding. Ook zonder ervaring krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een uitstekende telefonisch verkoper.

* Je beloning bestaat uit een basisloon + een projecttoeslag + een bonusgarantie van € 2,- in de eerste 2 maanden. Hiermee verdien je € 12,- tot € 15,- per uur. Het basisloon is gebaseerd op 22 jaar en ouder. Als je jonger bent, geldt alleen een aanpassing in het basisloon.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Aangezien wij voor uiteenlopende organisaties werken zoeken we collega’s die flexibel zijn. Je kunt snel denken, goed rekenen en herkent koopsignalen. Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift. Uiteraard kun je ook met een computer overweg.

Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:30 en op zaterdag van 9:45 tot 16:15. We vragen je 20-40 uur per week beschikbaar te zijn waarvan minimaal 1 avond in de week en 1 zaterdag in de maand.


Nieuwsgierig geworden? Solliciteer vandaag nog! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.