Flexibele bijbaan: bepaal zelf je werktijden

Omschrijving

Op zoek naar een baan waarmee je je eigen werktijden kan bepalen? 


Wat later beginnen, wat vroeger naar huis, bijvoorbeeld om je kind van school te halen? Om je werk te organiseren rond je studierooster of je ZZP opdrachten? 

 

En heb je aanleg voor commerciële diensten en Sales?

Dan zijn wij op zoek naar jou, Wij zijn namelijk op zoek naar mensen voor ons Klant Contact center die we kunnen opleiden en begeleiden tot een flexibele kracht op onze Inside Sales Afdeling.


Ervaring is niet nodig (wel een pre). De werktijden van 16-40 uren per week kun je zelf inplannen. Op een enthousiaste manier ga je met Sales aan de slag en adviseer je om een besparing te realiseren op energiegebied, kranten / telefoonabonnementen en in zakelijke trajecten. 

 

Je begint uiteraard met een verkooptraining, producttraining en een gespreksstrategie, waarna jij onder goede begeleiding gaat starten.

Daarbij heb je de mogelijkheid een opleiding Traineeship Inside Sales te volgen, waarmee je een opleiding volgt in Sales. Bij succes kan je een diploma halen!

 

De werktijden kun je zelf samenstellen. Het gaat om 16 tot 40 uur per week, afhankelijk van de mogelijkheden die je hebt. Kortom, een ideale baan waarin jij je eigen werktijden kan bepalen in de ochtend, middag, avond of weekend

 

Arbeidsvoorwaarden: - een marktconform basissalaris van € 9,95 (22-jarige incl. vakantiegeld excl. vakantiedagen) dat oploopt. - een lucratief bonussysteem (Een goede verkoper verdient € 750,- aan bonus per maand) - reiskostenvergoeding - flexibele werktijden - keuze om parttime of fulltime te werken - een uitgebreide product- en verkooptraining voor aanvang van de werkzaamheden - een baan die goed staat op je CV en waar je veel van gaat leren - een informele werksfeer en leuke collega’s! 

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijd Salaris inclusief bonus: € 1.750,00 tot € 2.500,00 /maand.

Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Laat  je gegevens achter. Je wordt dan gebeld om je nader te informeren over het werk en de sollicitatieprocedure.

Vereisten

- Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, resultaat en klantgericht en je kunt goed luisteren. 

- Snel denken en goed communiceren.

- Je beschikt over goede computervaardigheden.

- Communicatief vaardig met commercieel inzicht.

- Beschikbaar tussen de 16 tot maximaal 40 uur per week.

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift.