Financieel sales adviseur binnendienst ( American Express)

Omschrijving

Heb je gevoel voor klantrelaties,wil je een sterk merk vertegenwoordigen, goed geld verdienen en heb je ambities in sales en relatiebeheer?
Dan is dit een unieke baan voor jou!

Wij denken bijvoorbeeld aan beginnende accountmanagers of sales medewerkers financiële dienstverlening die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Maar ook kandidaten zonder specifieke ervaring maar met affiniteit voor financiële dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Almere help je klanten en prospects van American Express. Je benadert klanten telefonisch om hen te voorzien van advies, een goede klantrelatie op te bouwen en aanvullende diensten te verkopen. Bij ons kan je aan de slag als financieel verkoop adviseur met de mogelijkheid direct je WFT opleiding te gaan volgen op onze kosten; een veel gevraagd diploma.

Over BSG

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij faciliteren een omgeving waarin onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen, waarbij rekening gehouden word met je persoonlijke situatie. Dit doen wij al meer dan 50 jaar. Je krijgt er straks 800 nieuwe collega’s bij verspreid over 7 vestigingen. Samen ga je werken aan het behalen van een goed commercieel resultaat. Buiten een goed salaris belonen wij onze toppers dan ook graag met extra bonussen , cadeaus en een mogelijke promotie naar medior of senior functie.


Concreet bieden wij;

.  Prettige werksfeer met leuke collega’s

.  Dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is

.  Opleiding WFT basis

.  Reiskostenvergoeding wanneer je woonachtig bent buiten de stad

.  Flexibele werktijden, zelf je rooster inplannen (24 – 40 uur per week)


 De voorwaarden

  • Je beloning bestaat uit een basisloon + een projecttoeslag + een garantiebonus van € 2,- in de eerste 2 maanden. 
  • Je werkt 24 – 40 uur per week, waarbij je de werktijden zelf kunt indelen minder dan 24 uur kan, maar conform ons reguliere loon huis. 
  • Het basisloon is gebaseerd op 22 jaar en ouder. Als je jonger bent, is er een aanpassing in het loon.


Je kan dus fulltime werken, maar hebt de mogelijkheid je vrijheid te behouden. Deze baan is ideaal voor 50+ met veel levenservaring die ook wat vrije tijd willen. En zeer geschikt voor jongere mensen met een studie of  ZZPers die een vaste basis nodig hebben en ambitie hebben om te groeien. BSG blijkt vaak een ideale opstap voor een succes volle carrière in de financiële dienstverlening.

Vereisten

  • Communicatief vaardig en commercieel inzicht;
  • Minimaal 20 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Affiniteit en/of ervaring met financiële dienstverlening;
  • Daarnaast ben je enthousiast, resultaat- en klantgericht.Heb je interesse? Solliciteer direct! 

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op voor meer informatie.