Commercieel Telefonisch Medewerker op Curaçao

Omschrijving

Gezocht: Commercieel Telefonisch medewerker met uitstekende kennis van de Duitse of Franse taal  

Voor een gerenommeerde partner die specialist is in de hospitality en leisure branche, zijn wij op zoek naar een persoon die vloeiend Duits en/of Frans spreekt, bij voorkeur native, voor ongeveer 10 uur per week.


Wie zoeken we?

Ben jij enthousiast, heb je een vlotte babbel en ben je commercieel ingesteld, spreek je bovendien ook nog vloeiend Duits of Frans; dan ben jij wellicht dé aangewezen persoon.

 

Wat houdt het werk in?

Vanuit ons kantoor in Willemstad Curaçao benader je bedrijven binnen de hospitality en leisure branche op de Duitse en/of Franse markt waarbij je afspraken maakt voor het sales-team. Het betreft een parttime functie, met de mogelijkheid om ongeveer 10 uur per week te werken.

 

Wat bieden we jou?

Natuurlijk krijg je een marktconform salaris met 16 vakantiedagen per jaar op fulltime basis. maar we bieden je meer.

  • Een goed team met enthousiaste collega’s
  • Trainingen om je skills te verbeteren
  • De mogelijkheid om bonussen te verdienen
  • De mogelijkheid om zelf de 10 uur per week in te plannen.

Vereisten

Ben je 21 jaar of ouder en heb je een afgeronde MBO opleiding, is jouw Duits en/of Frans uitstekend, zowel in woord als geschrift? Is je beschikbaarheid 10 uur per week en ben je daarnaast ook nog gedreven om doelstellingen te behalen?  

 

Reageer dan snel door direct te solliciteren of een mail te sturen met je complete CV naar backofficeBSGC@bsgcontact.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Plaisier op +5999 433 8910 of door een Whatsapp bericht te sturen naar +5999 523 3225