Commercieel Medewerker Antwerpen

Omschrijving

BSG heeft veel uitdagingen te bieden. Aan ervaren account managers of sales medewerkers  bijvoorbeeld. Maar ook aan diegenen zonder ervaring die part time of full time het sales vak willen leren. Iedereen is welkom. 

Wij zoeken medewerkers in alle leeftijdscategorieën, waarbij de voorkeur uit gaat naar full time medewerkers (38 uur per week). We werken in opdracht van Belgische, toonaangevende firma’s, zowel B2B als B2C. 

 

Over de functie

In de functie van commercieel verkoop medewerker benader je namens de opdrachtgever potentiële/bestaande klanten om deze vervolgens te enthousiasmeren voor de diensten van de opdrachtgever. Het uiteindelijke doel van het gesprek is een goede klantrelatie te creëren en de order binnen te slepen. Deze baan is zowel geschikt voor ervaren account managers als mensen met een leuke commerciële babbel die full time of part time het sales vak willen leren.      Over BSG Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij faciliteren een omgeving waarin onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen, waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke situatie. Dit doen we al meer dan 50 jaar. Je krijgt er straks 650 nieuwe collega’s bij! Samen ga je werken aan het behalen van commercieel resultaat.Buiten een goed salaris belonen we onze toppers dan ook graag met extra bonussen, cadeaus en leuke incentive's. Je collega’s waarderen BSG vooral om de goede sfeer en de ruimte voor ontwikkeling. Commercieel succesvol zijn doe je niet alleen en de ruimte die we bieden voor de fun factor zorgt ervoor dat je ontspannen aan het werk kan gaan!    Ons aanbod Wij bieden je graag goede arbeidsvoorwaarden in een prettige en informele werksfeer. Door het aanbieden van diverse trainingen op het gebied van verkoop vaardigheden, blijkt BSG vaak een ideale opstap voor een succesvolle carrière in sales. Lees de verhalen van collega’s die je voor zijn gegaan maar eens na op onze werken bij site. 

Concreet bieden wij: - Prettige werksfeer met leuke collega’s - Dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is - Marktconform salaris & interessante bonusregeling - Maaltijdcheques vanaf de 7e maand dat je werkt bij BSG - Een vast bedienden contract bij een wederzijdse positieve samenwerking

- Reiskostenvergoeding wanneer je woonachtig bent buiten de stad - Coaching en begeleiding op de werkvloer

Vereisten

- Communicatie vaardig en commercieel inzicht; 
- Je bent flexibel en beschikbaar tussen de 25 tot maximaal 38 uur per week; 
- Je beschikt over goede computervaardigheden; 
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift; 
- Daarnaast ben je enthousiast, resultaat- en klantgericht en kan je goed luisteren.
Sales ervaring in de breedste zin van het woord is een pré net als beheersing van de Franse taal.