Callcenter agent

Omschrijving

We gaan ons team verder uitbreiden en zijn op zoek naar gedreven Callcenter medewerkers.

Heb jij ervaring met telefonische verkoop of wil je graag ervaring opdoen in klantcontact? Kun jij snel schakelen en heb je een commerciële instelling? Lees dan snel verder en kom werken bij BSG. 

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Uiteraard start je met koffie of thee, net waar jij zin in hebt. Na een peptalk door de Supervisor ga je tegelijk met je collega’s aan de slag. Met je headset op benader je consumenten en bedrijven om ze te adviseren over de verschillende producten en deze te verkopen. Je krijgt coaching over de gesprekken die je voert en een high-five als je weer een order scoort. Voor je het weet is het tijd voor pauze of om alweer naar huis te gaan. Voordat je naar huis gaat geef je nog even je rooster voor de komende weken door aan onze Back Office.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een marktconform salaris bieden wij een riante bonusregeling en een reiskostenvergoeding. Die koffie en thee krijg je uiteraard ook van ons, net als een schone werkplek en acties waar je een extraatje mee kan verdienen.

Ook zonder ervaring krijg je de kans om binnen BSG Contact jezelf te ontwikkelen tot een uitstekende verkoopmedewerker. Wat je wel zelf moet bezitten is gedrevenheid en de wil om je target te behalen.

 

Wie zoeken wij?

Aangezien wij voor uiteenlopende organisaties werken zoeken we collega’s die flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Je kunt goed luisteren en herkent koopsignalen. Contact met mensen vind je leuk en je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift. Uiteraard kun je ook met een computer overweg.

We vragen een beschikbaarheid van 20-40 uur per week, waarvan minimaal 1 avond en 1 zaterdag in de maand. Deze mag je flexibel inplannen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:30 en op zaterdag van 9:45 tot 16:15.


Nieuwsgierig geworden? Solliciteer met een (korte) motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie over ons instroomproces.  

Vereisten

  • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift
  • Computervaardigheden
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal 1 avond in de week en 1 zaterdag in de maand
  • Commerciële instelling